- Nagelreparatie

Nagelreparatie

Tegenwoordig lijden veel mensen aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Deze veranderingen zullen voor andere mensen niet zichtbaar zijn omdat men zich vaak schaamt voor het uitzien ervan. Een bezoek aan de pedicure kan een eerste stap zijn om  het probleem aan te halen.

Een nagel die door druk van b.v. (sport)schoenen loslaat van het nagelbed is vatbaarder voor schimmels en/of infecties, zo ook een nagel die verkeerd geknipt is en  de neiging heeft  in te groeien is hier vatbaar voor.

Voor bovenstaande problemen kan nagelreparatie een uitkomst zijn. Dit gebeurt middels een gel. LCN WILDE-PEDIQUE  Silver Plus gel past zich optimaal aan, aan de afwikkeling van de voet en zorgt daardoor voor een aangenaam draagcomfort.  

LCN WILDE-PEDIQUE Silver Plus bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component “piroctone olamine” . Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Zilver staat bekend om zijn antibacteriële werking.

 Door het plaatsen van de gel wordt de nagel begeleidt met groeien en zal ingroeien tot het verleden behoren. Wanneer door een mycose(schimmel) de nagel zodanig is aangetast dat deze  verwijderd moet worden, is het mogelijk om een nieuwe nagel  te creëren  d.m.v.  LCN WILDE-PEDIQUE Silver Plus gel.

De opbouw van de nagel gaat in 3 fases.

1 Hechtingcomponent, dit component bevat het anti-mycotische en anti bacteriële werkstof piroctone olamine.

2 Bouwcomponent

3 Verzegelingscomponent

 Wanneer een nieuwe nagel op een mycose(schimmel)  nagel gemaakt wordt is het belangrijk dat de stof piroctone olamine  2x  daags thuis geactiveerd wordt met mykosept zodat kiemdodende functie zijn werk kan blijven doen.